Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO/TS 11869:2013

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
27. 8. 2013.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

90.20    15. 4. 2028.

ISS

E034-5

Tehnička specifikacija

67.100.99  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Tehničkom specifikacijom ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 utvrđuje se potenciometrijska metoda za određivanje titracione kiselosti običnog jogurta, aromatizovanog jogurta, voćnog jogurta, jogurta za piće, svežeg sira sa voćem ili bez njega, mlaćenice sa voćem ili bez njega i drugih fermentisanih proizvoda od mleka.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO/TS 11869:2013
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
24. 6. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO/TS 11869:2012

Identičan sa IDF/RM 150:2012