Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6666:2014

Uzimanje uzoraka kafe — Sonde za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
23. 12. 2014.

Опште информације

90.60     4. 3. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.260  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuju karakteristike sondi za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci koje su pogodne za uzimanje uzoraka kroz stranice zatvorene vreće, a posebno pogodne za uzorkovanje koje se zasniva na ISO 4072 [1]. Ovaj međunarodni standard nije primenjiv za sonde i uzorkovanje iz kontejnera sa oblogom za kafu u rasutom stanju i iz „velikih vreća“ [npr. vreće projektovane za 1 Mt, (metričku tonu)].

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 6666:1992

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6666:2014
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
4. 3. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6666:2011

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamene za kafu, kao i srodnih proizvoda