Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
23. 12. 2014.

Опште информације

60.60     23. 12. 2014.

ISS

E034-9

Tehnički izveštaj

07.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U tehničkom izveštaju ISO/TR 6579-3:2014 dato je uputstvo o postupku tipizacije sojeva Salmonella koje se primenjuje za tipizaciju čistih kultura Salmonella spp., nezavisno od izvora iz kojeg su one izolovane

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014
60.60 Standard objavljen
23. 12. 2014.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014/Ispr. 1:2021

Povezani projekti

Identičan sa CEN ISO/TR 6579-3:2014

Identičan sa ISO/TR 6579-3:2014

Propisi

СЛ. Гласник РС бр. 79/2017
Pravilnik o utvrđivanju Programa monitoringa bezbednosti hrane životinjskog porekla za 2017. godinu.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Сл. гласник РС, бр. 20/2018
PRAVILNIK o utvrđivanju Programa monitoringa bezbednosti hrane životinjskog porekla za 2018. godinu

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ