Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 27971:2016

Žita i proizvodi od žita – Pšenica ( Triticum aestivum L.) – Određivanje alveografskih svojstava testa od brašna za tržište ili brašna proizvedenog laboratorijskim mlevenjem pri stalnoj hidrataciji i metodologija laboratorijskog mlevenja

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2015)
23. 12. 2016.
95.99   Povučen   31. 7. 2023.

Опште информације

95.99     31. 7. 2023.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Plan 2016

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovom tehničkom specifikacijom utvrđuje se metoda za ocenjivanje otpornosti površine na mikrogrebanje i odnosi se na čvrste površine svih gotovih proizvoda bez obzira na materijale.
Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda koja koristi alveograf za određivanje reoloških svojstava različitih tipova testa dobijenih od brašna obične pšenice (Triticum aestivum L.) proizvedene industrijskim ili laboratorijskim mlevenjem.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 27971:2009

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 27971:2016
95.99 Povučen
31. 7. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 27971:2023

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 27971:2015

Identičan sa ISO 27971:2015