Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6647-1:2016

Pirinač ― Određivanje sadržaja amiloze ― Deo 1: Referentna metoda

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2015)
23. 12. 2016.
95.99   Povučen   30. 9. 2020.

Опште информације

95.99     30. 9. 2020.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Plan 2016

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom SRPS ISO 6647 utvrđuje se referentna metoda za određivanje kalibracione vrednosti za standarde koji će se koristiti za izradu standardne krive za kvantifikaciju sadržaja amiloze u mlevenom neobrađenom parom pirinču, u rasponu sadržaja amiloze od 0 % do 30 %.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6647-1:2009

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6647-1:2016
95.99 Povučen
30. 9. 2020.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6647-1:2020

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6647-1:2015

Identičan sa ISO 6647-1:2015