Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11294:2019

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda određivanja gubitka mase na 103 ºC (rutinska metoda)

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Method by determination of loss in mass at 103 degrees C (Routine method)
27. 3. 2019.
31. 10. 2023.

Опште информације

90.20     15. 10. 2023.

90.60    3. 3. 2024.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20  

engleski   srpski  

Plan 2019

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se rutinska metoda za određivanje gubitka mase na 103 °C pržene mlevene kafe. Ova metoda je posebno pogodna za degasifikovanu prženu mlevenu kafu zbog prisustva isparljivih materija, posebno varijabilnih količina ugljen-dioksida u prženoj kafi.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11294:2019
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 10. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11294:1994

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se