Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6667:2020

Sirova kafa – Određivanje udela zrna oštećenih insektima

Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beans
31. 1. 2020.

Опште информације

90.20     15. 10. 2023.

90.60    3. 3. 2024.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

U ovom međunarodnom standardu opisuju se vrste oštećenja zrna sirove kafe koje izazivaju insekti i utvrđuje metoda određivanja udela zrna oštećenih insektima u proizvodnoj partiji sirove kafe, kao i statistička upotreba dobijenih rezultata u tehničke, trgovačke i arbitražne svrhe. Metoda se primenjuje na sirovu kafu koja je definisana u ISO 3509.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6667:2020
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 10. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6667:1985

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamene za kafu, kao i srodnih proizvoda

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se