Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11817:2020

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
31. 1. 2020.

Опште информације

90.93     23. 11. 2021.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlage pržene mlevene kafe metodom titracije po Karl Fišeru. Budući da je metoda precizna, pogodna je kao referentna metoda.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11817:2020
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
23. 11. 2021.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11817:1994

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda