Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp. — Izmena 1: Proširenje opsega temperatura inkubacije, izmena statusa Priloga D i ispravke u sastavu MSRV i SC podloga

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
31. 8. 2020.

Опште информације

60.60     31. 8. 2020.

ISS

E034-9

Evropski standard

07.100.30  

engleski  

Standard je preveden i nalazi se u fazi "30.60 Odobren nacrt komisije". Saznajte više

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovom izmenom EN ISO 6579-1:2017 proširen je opseg temperatura inkubacije, izmenjen status Priloga D i ispravljen sastav podloga MSRV i SC.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
60.60 Standard objavljen
31. 8. 2020.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Identičan sa ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020