Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 20976-2:2022

Микробиологија ланца хране – Захтеви и смернице за извођење тестова са микроорганизмима којима је намерно инокулисана храна и храна за животиње („challenge tests”) – Део 2: Тестови са намерно инокулисаним микрорганизмима за проучавање потенцијала инактивације и кинетичких параметара

Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)
30. 12. 2022.

Опште информације

60.60     30. 12. 2022.

ISS

E034-9

Европски стандард

07.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом утврђује се протокол за извођење микробиолошких тестова са намерно инокулисаним микроорганизмима за проучавање раста на вегетативним бактеријама и спорама бактерија у сировим материјалима и полупроизводима или финалним производима. Употреба овог документа може се проширити на квасце који не формирају мицелијум.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 20976-2:2022
60.60 Стандард објављен
30. 12. 2022.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 20976-2:2022

Идентичан са ISO 20976-2:2022