Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету и другим захтевима за јестива биљна уља и масти, маргарин и друге масне намазе, мајонез и сродне производе

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Ulja i masti životinjskog i biljnog porekla - Određivanje sadržaja nerastvorljivih nečistoća (identičan sa ISO 663:1981)

95.99   Повучен

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 5555:1991)

95.99   Повучен

Masti i ulja biljnog porekla - Određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - ODREĐIVANJE KISELOG BROJA I KISELOSTI - (Identičan sa ISO 660:1996)

95.99   Повучен

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - PRIPREMA UZORKA ZA ISPITIVANJE - (Identičan sa ISO 661:1989)

95.99   Повучен

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Određivanje sadržaja vlage i isparljivih materija

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje peroksidnog broja

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje jodnog broja

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarima

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja metilestara masnih kiselina gasnom hromatografijom

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje indeksa refrakcije

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla -Određivanje sadržaja pojedinačnih i ukupnih sterola - Metoda gasne hromatografije

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja zaostalog tehničkog heksana

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja neosapunjivih materija - Metoda ekstrakcije heksanom

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje konvencionalne zapreminske mase ("litarske mase na vazduhu")

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja tokoferola i tokotrienola - Metoda visokopritisne tečne hromatografije

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja rastvorljivih sapuna (alkalitet)

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog porekla - Određivanje sadržaja masti u margarinu

95.99   Повучен

Metode ispitivanja ulja i masti (biljnog i životinjskog porekla) - određivanje saponifikacionog broja

95.99   Повучен