Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za jestiva biljna ulja i masti, margarin i druge masne namaze, majonez i srodne proizvode

Nacionalni zakon

Saznajte više  

Srpski standardi u vezi sa propisom

Ulja i masti životinjskog i biljnog porekla - Određivanje sadržaja nerastvorljivih nečistoća (identičan sa ISO 663:1981)

95.99   Povučen

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 5555:1991)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Masti i ulja biljnog porekla - Određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-2,11 Saznaj više

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - ODREĐIVANJE KISELOG BROJA I KISELOSTI - (Identičan sa ISO 660:1996)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - PRIPREMA UZORKA ZA ISPITIVANJE - (Identičan sa ISO 661:1989)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - Određivanje sadržaja vlage i isparljivih materija

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje peroksidnog broja

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje jodnog broja

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarima

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja metilestara masnih kiselina gasnom hromatografijom

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje indeksa refrakcije

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla -Određivanje sadržaja pojedinačnih i ukupnih sterola - Metoda gasne hromatografije

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja zaostalog tehničkog heksana

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja neosapunjivih materija - Metoda ekstrakcije heksanom

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje konvencionalne zapreminske mase ("litarske mase na vazduhu")

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja tokoferola i tokotrienola - Metoda visokopritisne tečne hromatografije

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje sadržaja rastvorljivih sapuna (alkalitet)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog porekla - Određivanje sadržaja masti u margarinu

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više

Metode ispitivanja ulja i masti (biljnog i životinjskog porekla) - određivanje saponifikacionog broja

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više