Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету и другим захтевима за пекарски квасац

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Методе за испитивање производа индустрије врења - Узимање узорака пекарског квасца

95.99   Повучен

Методе за испитивање производа индустрије врења - Органолептичка испитивања пекарског квасца

95.99   Повучен

Методе за испитивање производа индустрије врења - Одређивање садржаја воде у пекарском квасцу

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Методе за испитивање производа индустрије врења - Одређивање активности пекарског квасца

95.99   Повучен

Методе за испитивање производа индустрије врења - Одређивање трајности пекарског квасца

95.99   Повучен