Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5534:2004

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
13. 5. 2004.

Опште информације

90.93     8. 3. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5534|IDF 4:2004 specifies the reference method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5534:1985

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5534:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
8. 3. 2024.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
ISO 5534:2004/Cor 1:2013

Nacionalna preuzimanja

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više