Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21415-2:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 2: Određivanje vlažnog glutena mehaničkim načinima

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means (ISO 21415-2:2006)
9. 7. 2009.
95.99   Повучен   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlažnog glutena u brašnu pšenice mehaničkim načinima. Ova metoda se direktno primenjuje na brašno. Ona se takođe primenjuje na griz i pšenicu posle mlevenja.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.046:1987

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 21415-2:2009
95.99 Повучен
23. 12. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-2:2016

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21415-2:2008

Идентичан са ISO 21415-2:2006 IDENTICAL

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина