Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 21415-2:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means
8. 11. 2006.
95.99   Povučen   30. 9. 2015.

Опште информације

95.99     30. 9. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 21415-2:2006 specifies a method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the specification given.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5531:1978

POVUČEN
ISO 7495:1990

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 21415-2:2006
95.99 Povučen
30. 9. 2015.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 21415-2:2015

Nacionalna preuzimanja

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 2: Određivanje vlažnog glutena mehaničkim načinima

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više