Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 927:2009

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
5. 10. 2009.

Опште информације

90.93     26. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 927:2009 specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth.
ISO 927:2009 is applicable to dehydrated herbs and spices.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 927:1982

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 927:2009
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
26. 2. 2021.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
ISO 927:2009/Cor 1:2012

Nacionalna preuzimanja

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više