Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-2:2012

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
29. 6. 2012.
95.99   Povučen   15. 1. 2025.

Опште информације

95.99     15. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological
properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load?extension curve is used to assess
general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-2:1997

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-2:2012
95.99 Povučen
15. 1. 2025.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 5530-2:2025

Nacionalna preuzimanja

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 2: Određivanje reoloških svojstava korišćenjem ekstenzografa

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 2: Određivanje reoloških svojstava korišćenjem ekstenzografa

10.98   Novi projekat se odbacuje

E034-4 Saznaj više