Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 18862:2016

Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatization
11. 7. 2016.
95.99   Повучен   27. 11. 2025.

Опште информације

95.99     27. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 18862:2016 specifies methods for the determination of acrylamide in coffee and coffee products by extraction with water, clean-up by solid-phase extraction and determination by HPLC-MS/MS and GC-MS. It was validated in a method validation study on roasted coffee, soluble coffee, coffee substitutes and coffee products with ranges from 53 μg/kg to 612,1 μg/kg.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 18862:2016
95.99 Повучен
27. 11. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 18862

ОБЈАВЉЕН
ISO 18862:2025

Национална преузимања

Кафа и производи од кафе – Одређивање акриламида – Методе HPLC-MS/MS и GC-MS након дериватизације

60.60   Стандард објављен