Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

naSRPS EN ISO 2825:2023

Зачини - Припрема млевеног узорка за анализу

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO/DIS 2825:2025)

Опште информације

40.60     27. 5. 2025.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

енглески  

Апстракт

OVIM MEĐUNARODNIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE METODA ZA PRIPREMU MLEVENOG UZORKA ZACINA ZA ANALIZU, UZETOG OD LABORATORIJSKOG UZORKA DOBIJENOG PO METODI UTVRĐENOJ U ISO 948.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2825:1997

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
naSRPS EN ISO 2825:2023
40.60 Завршетак јавне расправе
27. 5. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са prEN ISO 2825 IDENTICAL

Идентичан са ISO/DIS 2825 IDENTICAL