Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6673:1995

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
14. 6. 1995.
14. 6. 1995.
95.99 Povučen   24. 9. 2012.

Опште информације

95.99     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE GUBITKA MASE U SIROVOJ KAFI NA TEMPERATURI 105 STEPENI C. OVA METODA SE PRIMENJUJE NA DEKOFEINIZIRANU I NA NEDEKOFEINIZIRANU KAFU DEFINISANU U ISO 3509.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 6673:1995
95.99 Povučen
24. 9. 2012.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS ISO 6673:2012

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6673:1983

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamene za kafu, kao i srodnih proizvoda