Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6673:2012

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
24. 9. 2012.
95.99 Повучен   31. 5. 2016.

Опште информације

95.99     31. 5. 2016.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje gubitka mase sirove kafe na 105 °C. Metoda se primenjuje za sirovu kafu bez kofeina, kao i sa kofeinom koja je definisana u SRPS ISO 3509. Ova metoda određivanja gubitka mase može se smatrati, po dogovoru, za metodu određivanja sadržaja vlage i kao takva može se na osnovu dogovora zainteresovanih strana koristiti, ali ona daje rezultate koji su niži za oko 1,0 % od rezultata dobijenih metodom opisanom u SRPS ISO 1446.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6673:1995

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6673:2012
95.99 Повучен
31. 5. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6673:2016

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6673:2003

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа