Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6571:2012

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008)
24. 9. 2012.
95.99   Повучен   31. 5. 2016.

Опште информације

95.99     31. 5. 2016.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja isparljivog ulja u začinima, začinskim mešavinama i biljkama.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6571:2001

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6571:2012
95.99 Повучен
31. 5. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6571:2016

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6571:2009

Идентичан са ISO 6571:2008

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE