Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6571:2001

Začini i trave - Određivanje sadržaja isparljivog ulja

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content
15. 12. 2001.
15. 12. 2001.
95.99   Povučen   24. 9. 2012.

Опште информације

95.99     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.220.10  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda odredivanja sadržaja isparljivog ulja u začinima i travama.Princip metode je destilacija vodene suspenzije proizvoda, sakupljanje destilata u graduisanoj cevi koja sadrži odmerenu zapreminu ksilena za fiksiranje isparljivog ulja uz omogucavanje separacije organske i vodene faze i ocitavanje ukupne zapremine organske faze.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 6571:2001
95.99 Povučen
24. 9. 2012.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 6571:2012

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6571:1984