Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 21415-1:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 1: Određivanje vlažnog glutena ručnom metodom

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method (ISO 21415-1:2006)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlažnog glutena u brašnu pšenice ručnim ispiranjem. Ova metoda se direktno primenjuje na brašno. Ona se takođe primenjuje na griz i pšenicu posle mlevenja.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B8.046:1987

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 21415-1:2009
60.60 Standard objavljen

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 21415-1:2007

Identičan sa ISO 21415-1:2006 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina