Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 21415-2:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 2: Određivanje vlažnog glutena mehaničkim načinima

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means (ISO 21415-2:2006)
9. 7. 2009.
95.99   Povučen   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlažnog glutena u brašnu pšenice mehaničkim načinima. Ova metoda se direktno primenjuje na brašno. Ona se takođe primenjuje na griz i pšenicu posle mlevenja.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B8.046:1987

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 21415-2:2009
95.99 Povučen
23. 12. 2016.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 21415-2:2016

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 21415-2:2008

Identičan sa ISO 21415-2:2006 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina