Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6571:2016

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008)
31. 5. 2016.
31. 5. 2016.

Опште информације

60.60     31. 5. 2016.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

српски  

plan 2015

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda za određivanje sadržaja etarskog ulja u začinima, začinskim mešavinama i biljkama.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6571:2012

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6571:2016
60.60 Стандард објављен
31. 5. 2016.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6571:2009

Идентичан са ISO 6571:2008