Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6571:2016

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008)
31. 5. 2016.
31. 5. 2016.

Опште информације

60.60     31. 5. 2016.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.220.10  

srpski  

plan 2015

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda za određivanje sadržaja etarskog ulja u začinima, začinskim mešavinama i biljkama.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6571:2012

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6571:2016
60.60 Standard objavljen
31. 5. 2016.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6571:2009

Identičan sa ISO 6571:2008