Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS CEN/TS 15634-3:2016

Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR
30. 8. 2016.
95.99   Повучен   28. 4. 2023.

Опште информације

95.99     28. 4. 2023.

ISS

E275

Техничка спецификација

07.100.30     67.190  

енглески  

Plan 2016

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

U ovoj tehničkoj specifikaciji opisane su procedure za kvalitativnu detekciju lešnika (Corylus avellana) u čokoladi. DNK je ekstrahovana iz čokolade i specifične DNK sekvence za lešnik detektovane iz gena za corA.

Повезане директиве

НАПОМЕНА: Уколико се у пољу са називом директиве не налази реч „хармонизован“ (обележена зеленом бојом), то значи да европски стандард није цитиран у OJEU.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS CEN/TS 15634-3:2016
95.99 Повучен
28. 4. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 15634-3:2023

Повезани пројекти

Идентичан са CEN/TS 15634-3:2016