SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019
Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
24. 4. 2019.
24. 4. 2019.
Опште информације
60.60
24. 4. 2019.
ISS
E034-7,8,15,18
Evropski standard
67.200.10
67.220.10
srpski
Plan 2017
Apstrakt
Ovom izmenom standarda se utvrđuje izmena tačke 6.1.2 d) u standardu EN ISO 6571:2009.
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019
60.60
Standard objavljen
24. 4. 2019.
Povezani projekti
Identičan sa
EN ISO 6571:2009/A1:2017