Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
24. 4. 2019.
24. 4. 2019.

Опште информације

60.60     24. 4. 2019.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.200.10     67.220.10  

srpski  

Plan 2017

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovom izmenom standarda se utvrđuje izmena tačke 6.1.2 d) u standardu EN ISO 6571:2009.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019
60.60 Standard objavljen
24. 4. 2019.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6571:2009/A1:2017

Identičan sa ISO 6571:2008/Amd 1:2017