Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 7540:2020

Зачини и зачинске мешавине - Млевена слатка и љута паприка (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Спецификацијe

Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020)
30. 11. 2020.

Опште информације

60.60     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.200.10     67.220.10  

енглески  

Plan 2018

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим међународним стандардом дефинишу се захтеви за млевену слатку и љуту паприку (Capsicum annuum L. и Capsicum frutescens L.). Препоруке у вези са условима складиштења и транспорта дате су у Прилогу A. Списак термина који се у различитим земљама користе за паприку дат је у Прилогу B. Овај документ се не примењује на млевене чили паприке и остале врсте рода capsicum. НАПОМЕНА Спецификације за млевене чили паприке и паприке рода capsicum дате су у ISO 972.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 7540:2012

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 7540:2020
60.60 Стандард објављен
30. 11. 2020.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7540:2020

Идентичан са ISO 7540:2020