Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 7540:2020

Začini i začinske mešavine - Mlevena slatka i ljuta paprika (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Specifikacije

Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020)
30. 11. 2020.

Опште информације

60.60     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.200.10     67.220.10  

engleski  

Plan 2018

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom definišu se zahtevi za mlevenu slatku i ljutu papriku (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.). Preporuke u vezi sa uslovima skladištenja i transporta date su u Prilogu A. Spisak termina koji se u različitim zemljama koriste za papriku dat je u Prilogu B. Ovaj dokument se ne primenjuje na mlevene čili paprike i ostale vrste roda capsicum. NAPOMENA Specifikacije za mlevene čili paprike i paprike roda capsicum date su u ISO 972.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 7540:2012

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 7540:2020
60.60 Standard objavljen
30. 11. 2020.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 7540:2020

Identičan sa ISO 7540:2020