Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 2451:2019

Kakao-zrno – Specifikacija i zahtevi kvaliteta

Cocoa beans — Specification and quality requirements
27. 3. 2019.

Опште информације

90.93     18. 1. 2025.

90.20    15. 1. 2030.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.30  

engleski  

Plan 2019

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim dokumentom utvrđuju se zahtevi, klasifikacija, uzorkovanje, metode ispitivanja, pakovanje i označavanje za kakao zrno. Preporuke koje se odnose na skladištenje i dezinfekciju date su kao uputstvo u Prilozima G i H respektivno. Prilog I je samo informativne prirode i uspostavlja postupak uzorkovanja za preliminarnu analizu kvaliteta koju mogu sporazumno usvojiti sve zainteresovane strane.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 2451:2015

POVUČEN
SRPS ISO 2291:1997

POVUČEN
SRPS ISO 1114:1997

POVUČEN
SRPS ISO 2451:1997

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 2451:2019
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
18. 1. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 2451:2017