Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje minimalne inhibitorne koncentracije (MIC) antibiotika primenjivih na bifidobakterije i bakterije mlečne kiseline osim enterokoka (LAB)
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Млеко и производи од млека - Метода одређивања броја Pseudomonas spp.
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja cinka — Metoda plamene atomske apsorpcione spektrometrije
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko u prahu — Ocenjivanje intenziteta termičke obrade — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti goveđeg sirila u mleku
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Млеко и производи од млека – Одређивање активности алкалне фосфатазе – Део 1: Флуориметријска метода за млеко и млечне напитке
60.60 Стандард објављен
Млеко и производи од млека – Одређивање активности алкалне фосфатазе – Део 2: Флуориметријска метода за сир
60.60 Стандард објављен
Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko — Određivanje sadržaja kalcijuma — Volumetrijska metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Mleko – Određivanje sadržaja kalcijuma – Volumetrijska metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Стандард објављен
Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
60.60 Стандард објављен
Mleko – Određivanje broja somatskih ćelija – Deo 1: Mikroskopska metoda (referentna metoda)
60.60 Стандард објављен
Mleko — Određivanje broja somatskih ćelija — Deo 1: Mikroskopska metoda (Referentna metoda)
60.60 Стандард објављен