Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp., употреба додатка за раст у Престон бујону и промене при испитивању перформанси подлоге за културу

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp. и промене при испитивању перформанси подлоге за културу

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje patogene Yersinia enterocolitica

60.60   Стандард објављен

Микробиологија хране, хране за животиње и воде — Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу

60.60   Стандард објављен

Микробиологија хране, хране за животиње и воде – Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу – Измена 1

60.60   Стандард објављен

Микробиологија хране, хране за животиње и воде — Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу - Измена 2

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 1: Метода откривања

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp.– Део 2: Метода одређивања броја

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 2: Метода одређивања броја

60.60   Стандард објављен

Biotehnologija — Industrijski procesi i proizvodnja — Procedure za fermentaciju i prateće procese

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Biotehnologija — Laboratorije za istraživanje, razvoj i analizu — Nivoi ograničenja za mikrobiološke laboratorije, rizična područja, lokalitete i zahtevi za fizičku bezbednost

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Biotehnologija - Oprema - Uputstvo za postupke ispitivanja čistoće

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Biotehnologija — Oprema — Uputstvo za postupke ispitivanja sterilnosti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Biotehnologija — Oprema — Uputstvo za postupke ispitivanja nepropustljivosti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Biotehnologija — Modifikovani organizmi za primenu u životnoj sredini — Uputstvo za strategije uzorkovanja namerno uvedenih, genetički modifikovanih biljaka

90.93   Одлука о потврђивању стандарда