Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6571:2008

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
22. 4. 2008.

Опште информације

90.93     21. 5. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 6571:2008 specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6571:1984

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6571:2008
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
21. 5. 2024.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
ISO 6571:2008/Amd 1:2017

Nacionalna preuzimanja

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više