Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

naSRPS EN ISO 2825:2023

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO/DIS 2825:2025)

Опште информације

40.60     27. 5. 2025.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.220.10  

engleski  

Apstrakt

OVIM MEĐUNARODNIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE METODA ZA PRIPREMU MLEVENOG UZORKA ZACINA ZA ANALIZU, UZETOG OD LABORATORIJSKOG UZORKA DOBIJENOG PO METODI UTVRĐENOJ U ISO 948.

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 2825:1997

TRENUTNO

PROJEKAT
naSRPS EN ISO 2825:2023
40.60 Završetak javne rasprave
27. 5. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa prEN ISO 2825 IDENTICAL

Identičan sa ISO/DIS 2825 IDENTICAL