Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 2825:1997

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO 2825:1981)
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.

Опште информације

90.60     31. 8. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.220.10  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

OVIM MEĐUNARODNIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE METODA ZA PRIPREMU MLEVENOG UZORKA ZACINA ZA ANALIZU, UZETOG OD LABORATORIJSKOG UZORKA DOBIJENOG PO METODI UTVRĐENOJ U ISO 948.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 2825:1997
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
31. 8. 2012.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
naSRPS EN ISO 2825:2023

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 2825:2010

Identičan sa ISO 2825:1981

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE