Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6571:2012

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008)
24. 9. 2012.
95.99   Povučen   31. 5. 2016.

Опште информације

95.99     31. 5. 2016.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.220.10  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja isparljivog ulja u začinima, začinskim mešavinama i biljkama.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 6571:2001

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6571:2012
95.99 Povučen
31. 5. 2016.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6571:2016

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6571:2009

Identičan sa ISO 6571:2008

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE