Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 7540:2012

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

Ground paprika (Capsicum annuum L.) - Specification (ISO 7540:2006)
24. 9. 2012.
95.99   Povučen   30. 11. 2020.

Опште информације

95.99     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Evropski standard

67.220.10  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuju se zahtevi za mlevenu papriku. U prilogu A data je metoda za određivanje sadržaja vlage u mlevenoj paprici. U prilogu B date su preporuke u vezi sa uslovima skladištenja i transporta. Lista termina koji se za papriku (Capsicum annuum L.) koriste u različitim zemljama data je u prilogu C. Standard se ne primenjuje na mlevenu čili papriku.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.H6.101:1975

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 7540:2012
95.99 Povučen
30. 11. 2020.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 7540:2020

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 7540:2010

Identičan sa ISO 7540:2006

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE