Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ПРАВИЛНИК о утврђивању Програма мониторинга безбедности хране животињског порекла за 2018. годину

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja ß-glukuronidaza pozitivne Escherichia coli - Deo 1: Tehnika brojanja kolonija na 44 C pomoću membrana i 5-bromo-4-hloro-3-indolil ß-D-glukuronida

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja ß-glukuronidaza pozitivne Escherichia coli - Deo 2: Tehnika brojanja kolonija na 44 C pomoću 5-bromo-4-hloro-3-indolil ß-D-glukuronida

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 1: Tehnika upotrebom agara po Berd-Parkeru

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 2: Tehnika upotrebom agara sa plazmom kunića i fibrinogenom

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Metoda koja se zasniva na lančanoj reakciji polimeraze (PCR) u realnom vremenu za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Horizontalna metoda za otkrivanje Escherichia coli koja proizvodi šiga toksin (STEC) i određivanje serogrupa O157, O111, O26, O103 i O145

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama — Deo 1: Brojanje kolonija na 30 °C tehnikom nalivanja ploče

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање, одређивање броја и серотипизацију Salmonella — Део 1: Откривање Salmonella spp.

60.60   Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60   Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Enterobacteriaceae – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija

60.60   Стандард објављен