Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о здравственој исправности дијететских производа

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Opšti kriterijumi za ocenjivanje laboratorija za ispitivanje (identičan sa EN 45002:1989)

95.99   Повучен

Opšti kriterijumi za organizacije za akreditovanje laboratorija (identičan sa EN 45003:1989)

95.99   Повучен

Opšti zahtevi za kompetentnost laboratorija za ispitivanje i laboratorija za etaloniranje

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama - Tehnika brojanja kolonija na 30° C

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja ß-glukuronidaza pozitivne Escherichia coli - Deo 1: Tehnika brojanja kolonija na 44 C pomoću membrana i 5-bromo-4-hloro-3-indolil ß-D-glukuronida

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja ß-glukuronidaza pozitivne Escherichia coli - Deo 2: Tehnika brojanja kolonija na 44 C pomoću 5-bromo-4-hloro-3-indolil ß-D-glukuronida

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 1: Tehnika upotrebom agara po Berd-Parkeru

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 2: Tehnika upotrebom agara sa plazmom kunića i fibrinogenom

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja suspektnog Bacillus cereus - Tehnika brojanja kolonija na 30° C

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za otkrivanje Salmonella spp.

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. - Deo 1: Metoda otkrivanja

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Enterobacteriaceae - Deo 1: Otkrivanje i određivanje broja MPN tehnikom sa predobogaćenjem

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Enterobacteriaceae - Deo 2: Metoda brojanja kolonija

95.99   Повучен

Mleko i proizvodi od mleka - Otkrivanje Enterobacter sakazakii

95.99   Повучен

Микробиологија хране и хране за животиње — Хоризонтална метода за одређивање броја Цлостридиум перфрингенс — Техника бројања колонија

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes - Deo 1: Metoda otkrivanja

95.99   Повучен

Kvalitet vode - Određivanje broja mikroorganizama sposobnih za kultivisanje - Brojanje kolonija inokulacijom na agarizovanoj hranljivoj podlozi

95.99   Повучен

Kvalitet vode - Otkrivanje i određivanje broja Escherichia coli i koliformnih bakterija - Deo 1: Metoda membranske filtracije

95.99   Повучен

Kvalitet vode - Otkrivanje i određivanje broja crevnih enterokoka - Deo 2: Metoda membranske filtracije

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes — Deo 2: Metoda određivanja broja

95.99   Повучен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja kvasaca i plesni - Deo 2: Tehnika brojanja kolonija u proizvodima sa aktivnošću vode manjom od 0,95 ili jednakom 0,95

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje – Horizontalna metoda za određivanje broja kvasaca i plesni – Deo 1: Tehnika brojanja kolonija u proizvodima sa aktivnošću vode većom od 0,95

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za određivanje broja beta-glukuronidaza pozitivnih Escherichia coli – Deo 3: Otkrivanje i tehnika najverovatnijeg broja pomoću 5-bromo-4-hloro-3-indolil-ß-D-glukuronida

60.60   Стандард објављен