ПРАВИЛНИК о квалитету уситњеног меса, полупроизвода од меса и производа од меса
"Сл. гласник РС" бр. 50/2019
Национални закон
"Сл. гласник РС" бр. 50/2019
Национални закон
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja azota (referentna metoda) (identičan sa ISO 937:1978)
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja ukupnog fosfor
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrita (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 2918:1975)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrata (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 3091:1975)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hidroksiprolina
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Masti i ulja biljnog i životinjskog porekla — Određivanje kiselinskog broja i kiselosti
95.99 Повучен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje sadržaja nerastvorljivih nečistoća
60.60 Стандард објављен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje peroksidnog broja – Jodometrijsko (vizuelno) određivanje završne tačke
60.60 Стандард објављен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje sadržaja vlage i isparljivih materija
60.60 Стандард објављен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje peroksidnog broja – Jodometrijsko (vizuelno) određivanje završne tačke
60.60 Стандард објављен