Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа
"Сл. гласник РС" бр. 159/20
Национални закон
Датум објављивања: 12. 7. 2021.
"Сл. гласник РС" бр. 159/20
Национални закон
Датум објављивања: 12. 7. 2021.
Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)
95.99 Повучен
Sirova kafa u vrećama - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 4072:1982)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Instant kafa — Metoda uzimanja uzoraka za rinfuzna pakovanja sa unutrašnjim omotačem
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Sirova kafa — Ispitivanje mirisa i izgleda i određivanje stranih primesa i nedostataka
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Sirova kafa — Granulometrijska analiza — Ručno i mašinsko prosejavanje
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Uzimanje uzoraka kafe — Sonde za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda
60.60 Стандард објављен
Sirova kafa – Određivanje gubitka mase na 105 °C
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Sirova kafa – Određivanje udela zrna oštećenih insektima
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда