Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа

"Сл. гласник РС" бр. 159/20

Национални закон

Датум објављивања: 12. 7. 2021.

Српски стандарди у вези са прописом

Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa u vrećama - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 4072:1982)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa - Sonde za kafu (identičan sa ISO 6666:1983)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa — Metoda uzimanja uzoraka za rinfuzna pakovanja sa unutrašnjim omotačem

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa — Ispitivanje mirisa i izgleda i određivanje stranih primesa i nedostataka

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa — Granulometrijska analiza — Ručno i mašinsko prosejavanje

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Uzimanje uzoraka kafe — Sonde za sirovu kafu i kafu u pergamentnoj ljusci

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Određivanje gubitka mase na 105 °C

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Određivanje udela zrna oštećenih insektima

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више