Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Mlevena paprika u prahu - Određivanje sadržaja ukupnih prirodno obojenih materija (identičan sa ISO 7541:1989)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sa prenosom (identičan sa ISO 939:1980)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 948:1980)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

ZAČINI - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini - (Identičan sa ISO 930:1997)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Određivanje ekstrakta rastvorljivog u hladnoj vodi

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више