Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

Nacionalni zakon

Saznajte više  

Srpski standardi u vezi sa propisom

Mlevena paprika u prahu - Određivanje sadržaja ukupnih prirodno obojenih materija (identičan sa ISO 7541:1989)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sa prenosom (identičan sa ISO 939:1980)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 948:1980)

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

ZAČINI - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini - (Identičan sa ISO 930:1997)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Određivanje ekstrakta rastvorljivog u hladnoj vodi

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja isparljivog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Mlevena paprika (Capsicum annuum L.) — Specifikacija

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više