Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

barbecue charcoal

English

Name
barbecue charcoal
Description

solid remainder of carbonization of wood or other vegetable matter that does not spit/spark abnormally when burning and has not been artificially chemically treated or artificially chemically prepared whereby the main constituent is carbon and the ash content is minimal

Serbian

Name
drveni ugalj za roštilj
Description

čvrst ostatak karbonizacije drveta ili druge biljne materije koji ne praska/ne stvara varnice na neuobičajen način tokom gorenja i koji nije hemijski tretiran ili hemijski pripremljen na veštački način, čiji je glavni konstituent ugljenik, a sadržaj pepela najmanji mogući

Serbian

Name
drveni ugalj za roštilj
Description

čvrst ostatak karbonizacije drveta ili druge biljne materije koji ne praska/ne stvara varnice na neuobičajen način tokom gorenja i koji nije hemijski tretiran ili hemijski pripremljen na veštački način, čiji je glavni konstituent ugljenik, a sadržaj pepela najmanji mogući

Related standards

Related ICSs

No information