Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

conventional oven

English

Name
conventional oven
Description

oven where the air within the oven is heated and this heat is then transferred to the food through the plastic as opposed to a microwave oven where the food itself is heated directly by microwave irradiation

Serbian

Name
uobičajena pećnica
Description

pećnica u kojoj se vazduh zagreva i toplota prenosi na hranu kroz plastičnu masu, nasuprot principu mikrotalasne pećnice u kojoj se hrana zagreva direktno, putem zračenja mikrotalasima

Serbian

Name
уобичајена пећница
Description

пећница у којој се ваздух загрева и топлота преноси на храну кроз пластичну масу, насупрот принципу микроталасне пећнице у којој се храна загрева директно, путем зрачења микроталасима

Related standards

Related ICSs

  • 67.250 - Materials and articles in contact with foodstuffs