Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

17. новембар 2021. године – Онлајн радионица: Ризици и прилике у лабораторијама

Duration: one day

Институт за стандардизацију Србије, на захтев својих корисника, поново организује обуку посвећену разумевању процеса управљања ризицима и приликама у лабораторијама које су систем менаџмента и лабораторијске активности усагласиле са захтевима стандарда SRPS ISO/IEC 17025:2017. Управљање ризицима и приликама повећава ефективност система менаџмента, постизање побољшаних резултата и спречавање негативних утицаја.

Теме које ће бити обрађене на вебинару:

  • идентификација ризика;
  • избор методе за процену ризика;
  • мере за бављење ризицима;
  • контрола ризика и вредновање ефективности примењених мера.

Кроз примере, вежбе и дискусију детаљно ће бити обрађени најзначајнији ризици који се јављају у лабораторијским активностима, као и најприменљивија техника за процену ризика у лабораторијама.

Коме је обука намењена?

Овај вебинар је намењен професионалцима који желе да стекну знање о ризицима у лабораторијама, о техникама за процену ризика и о мерама за управљање ризиком, као и свим запосленима који се у лабораторијама баве овом тематиком.

Предавач:

Драга Колар, члан Комисије KS CASCO у ИСС-у, проверавач система менаџмента организација и лабораторија, менаџер за обуке из области сертификације система менаџмента и акредитације лабораторија.

Посебна погодност у вези са овим вебинаром јесте то што материјал за обуку укључује и услугу онлајн читања стандарда SRPS ISO/IEC 17025:2017 (у трајању од 5 дана).

Накнада за учешће на вебинару износи 12.000,00 дин. и укључује презентације предавача, услугу онлајн читања стандарда и потврду о похађању вебинара у електронском облику.

Вебинар се одржава преко Зоом апликације. Линк за укључивање добићете дан уочи одржавања, заједно са упутством за приступ онлајн читању стандарда.

Предвиђено трајање вебинара је од 9 h до 15:30 h.

Пријавите се преко линка:
https://forms.gle/e6Jx4FfS4Mvamnab6

Након пријаве, доставићемо вам детаљан програм вебинара и предрачун.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409-340, 011/3409-390, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Training course dates

Please select the training course you wish to attend from the list below. You can book up to 3 delegates online*

*The stated price is for one person. For organizations that apply for more than two participants for the same training, all participants are granted a discount of 10% of the fee per participant.