Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

moisture

English

Name
moisture
Description

perception perception of moisture content of a food by the tactile receptors in the mouth and also in relation to the lubricating properties of the product NOTE Reflects not only the total amount of moisture perceived but the type, rate and manner of release or absorption.

Serbian

Name
vlažnost
Description

opažanje opažanje sadržaja vlage u prehrambenim proizvodima pomoću receptora dodira u ustima i takođe u odnosu na svojstva natapanja proizvoda NAPOMENA Odražava se ne samo na ukupnu količinu vlage koja se oseća već i na vrstu, brzinu i način oslobađanja ili apsorpcije.

Serbian

Name
vlažnost
Description

opažanje opažanje sadržaja vlage u prehrambenim proizvodima pomoću receptora dodira u ustima i takođe u odnosu na svojstva natapanja proizvoda NAPOMENA Odražava se ne samo na ukupnu količinu vlage koja se oseća već i na vrstu, brzinu i način oslobađanja ili apsorpcije.

Related standards

Related ICSs

No information